AO „Perspectiva” deschide Centrul pentru tineri „InterACTIV”

12Pe 17 octombrie Asociatia Obsteasca „Perspectiva” a organizat inaugurarea oficiala a Centrului pentru Tineri “InterACTIV”in cadrul Colegiului Industrial-Pedagogic or. Cahul. La eveniment au participat studentii si profesorii institutiei date.  Au luat cuvintul dna Elena Eremia- director adjunct activitatea educativa, dna Iulia Tatu, dna Anastasia Scripcenco – fondatorii AO Perspectiva. S-a urat unda verde activitatilor in cadrul Centrului si implicare activa din partea studentilor.    

 Centrul este administrat de Asociatia Obsteasca “Perspectiva” si deschiderea lui a fost posibila datorita unor donatii din partea rudelor si prietenilor  voluntarei Michelle Miller in cadrul programului PCPP al Corpului Pacii.

 Scopul Centrului este de a crea un sir de activitati de informare si dezvoltare multilaterala a tinerilor si de a organiza timpul liber al lor intr-un mod cit mai interactiv.

O activitate importanta in cadrul Centrului  este editarea buletinului informativ, adica a  ziarului local, unde ne vom stradui sa elucidam toate toate aspectele care i-ar putea interesa pe atit pe studenti cit si pe profesori.

 Deasemenea preconizam sa organizam intruniri lunare in cadrul Clubului Studentesc unde vom aborda cu tinerii diverse teme. Este important ca tinerii se vor implica activ chiar ei insisi in organizarea clubului, in pregatirea materialelor. Ne bucuram ca avem acest sediu, caci astfel vom avea posibilitatea sa invitam chiar si experti din afara orasului Cahul, de la care studentii cu siguranta vor avea ce invata. Tot ce ne dorim este sa organizam ceva util pentru tineri, ca ei sa aiba posibilitatea sa-si dezvolte capacitatile si sa-si valorifice aptitudinile.

 

Victoria Ivancioglo

coordonator de proiect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s