Un nou proiect “Tinerii cetateni in actiune!”

 Incepind cu luna august AO Perspectiva implementeaza un nou proiect cu sustinerea financiara a Ambasadei SUA in Moldova.

 Acest proiect a fost gândit pentru tineri. Timp de 8 luni vom lucra cu 6 scoli din regiunea de Sud a Republicii pentru a informa si implica tinerii in activitati cu caracter civic.

Scopul pe care îl urmareste este dezvoltarea democratiei participative. Democratia nu este însa posibila fara cetateni sensibili la problemele comunitatii si care doresc sa se implice în solutionarea lor. În viata de zi de zi ne confruntam mereu cu o serie de probleme. Unele dintre acestea îi afecteaza si pe multi dintre tinerii nostri. Trebuie sa venim în sprijinul lor, sa-i invatam sa fie activi si participativi. Dar pentru aceasta este necesar sa cooperam cu oamenii din jurul nostru, sa batem la diferite usi, sa cautam solutii si sa propunem aceste solutii celor care au puterea de a le transforma în realitate.

 Acesta e rezultatul final la care vrem sa ajungem in urma implementarii proiectului nostru: sa contribuim la stabilirea unui parteneriat fructuos intre tineri si institutia unde isi fac studii, APL si comunitate.

2 gânduri despre “Un nou proiect “Tinerii cetateni in actiune!”

    • Salut Nina. Ma bucur ca ai manifestat interes fata de proiectul nostru. Din pacate de in cadrul acestui proiect Slobozia Mare nu este localitate beneficiara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s