A.O. Perspectiva – locul II in cadrul Festivalului Voluntarilor 2010

Perioada de organizare a acestui eveniment coincide cu sfirsitul anului calendaristic, perioada cind evaluam rezultatele activitatilor implementate, analizam impactul acestora.

Pentru noi anul 2010 a fost unul activ, am reusit sa punem in aplicare mai multe proiecte la nivel local si regional. Echipa de voluntari a Asociatiei a avut un aport deosebit in fiecare activitate. Dealtfel promovarea voluntariatului este unul din obiectivele de activitate ale asociatiei.

Printre activitatile realizate pe parcursul anului sunt: editarea lunara a ziarului pentru tineri „InterActiv”, Caravana de informare „Exprima-te Pro sau Contra!”, proiectul „Noi intiative de participare”, proiectul „Cetatenie democratica si participarea tinerilor”, proiectul “Reamenajarea parcului Colegiului Industrial Pedagogic “, care este in derulare. Forta voluntarilor  nostri este prezenta in fiecare din activitatile date, ceea  ce si contribuie la rezultate productive si durabile.

Multumim comitetului de organizare a Festivalului Voluntarilor, editia 2010, si suntem incintati ca activitatea noastra a fost apreciata la un nivel atit de inalt !

Nota

„Festivalul Voluntarilor” este un eveniment, care se organizează anual pentru a recunoaşte public meritele voluntarilor din R. Moldova. În acest an, festivalul este la cea de a VIII-a ediţie şi este organizat de către Serviciu pentru Pace şi alte ONG din Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului al Republicii Moldova, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău şi Asociaţia „Prietenii Copiilor”.

Ivancioglo Victoria

Presedinte AO Perspectiva, or. Cahul

3 gânduri despre “A.O. Perspectiva – locul II in cadrul Festivalului Voluntarilor 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s