Colegiul Industrial-Pedagogic, or. Cahul – unul din cei mai activi participanti ai proiectului Hai Moldova

Inca de la lansarea acestui proiect la nivel local, institutia a fost pentru implicare si participare in ziua de 16 aprilie la curatenie.

S-a format echipa de coordonare, s-au organizat activitati de informare si mobilizare a studentilor, pentru ca in ziua stabilita sa participe un numar cit mai mare. Plus la aceasta, activitatea de curatenie a demarat inca cu doua saptamini inainte, efectuindu-se actiuni de curatenie si salubrizare in jurul institutiei.

 Chiar daca entuziasmul a fost un pic oprit de ploile din zilele de joi si vineri, nu s-a renuntat la planul de activitate.

Astfel, in ziua de 16 aprilie, orele 10.00  un grup de cca 200 persoane s-au adunat in parcul din apropierea colegiului. S-au repartizat echipamentele de lucru, instrumentele si s-a purces la lucru.

Timp de citeva ore s-a reusit sa se curete un spatiu impresionant, ca la sfirsit toti sa fie mindri ca au putut contribui pentru comunitatea lor.

 Da, am vazut ca se poate cu resurse mici si efort comun de realizat lucruri frumoase !

Da, am vazut ca este important sa avem atitudine si odata ce ne-am propus sa facem ceva, trebuie de realizat indiferent de factori externi care ar putea interveni !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s