Campanie informativa pentru tineri in or. Cahul


Daca sunteti tineri,

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe  despre legea privind accesul la informatie si legea privind transparenta in procesul decisional,

Daca vreti sa aflati mai multe despre modalitatile de implicare in luarea deciziilor,

Va asteptam, miercuri, 20 aprilie, intre orele 14.30 – 16.30   la Campania Informativa pentru Tineri, in Piata Independentei, in fata Universitatii. Activitatea este organizata de AO Perspectiva in cadrul Saptaminii Transparentei si are ca scop informarea populatiei despre drepturile si modalitatile de solicitare a informatiilor oficiale, sensibilizarea reprezentantilor autoritatilor publice privind realizarea riguroasa a dreptului la informatie si a libertatii de exprimare, implicarea activa a tinerilor in procesul decizional.
Activitatea face parte din proiectul “ONG-urile promoveaza buna guvernare” implementat de Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”.

Organizarea acestui eveniment este posibilă datorită suportului generos al poporului american prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Dezvoltării Societăţii Civile din Moldova implementat de AED.

Victoria Ivancioglo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s