“Relansarea activităţii oficiului regional sud al Coaliţiei pentru Alegeri Libere şi Corecte”

Activitatea de relanasare a activităţii oficiului regional va avea loc

 vineri, 13 mai, Restaurantul Flamingo

Sunt invitaţi membrii Coaliţiei din regiunea sud şi deasemenea membri ai societăţii civile interesaţi de activitatea Coaliţiei. În cadrul acestei activităţi se vor expune obiectivele de activitate ale oficiului regional, rolul organizaţiilor membre, modalităţi de implicare la nivel local.

Aceasta activitate va oferi posibilitate de a elabora un plan de acţiune la nivel local, asa fel încît să avem o agenda comună cu organizaţiile membre privind programul regional de educaţie civică.

Incepind cu orele 14.00 va avea loc Panel de discuţii: Prezentarea raportului de monitorizare a campaniei electorale efectuat de PromoLex

Va fi prezentat raportul de monitorizare pentru prima perioada, astfel incit sa se atraga atentia asupra eventualeleor incalcari sau nereguli  la nivel local. Astfel se va crea conditii pentru un dialog eficient intre actorii comunitari, ca sa se previna nereguli in procesul electoral, sa se stimuleze implicarea mai activa in procesul de observare si sa se mediatizeze rezultatele efortului de monitorizare.

Programul de activitate al oficiului regional se desfăşoară în cadrul proiectului „Acţiuni de mobilizare şi iniţiativă civică  pentru cetăţenii din r. Cahul în alegerile locale generale din 5 iunie 2011”, implementat de A.O. Perspectiva.

Implementarea acestui proiect este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP).

Scripcenco Anastasia

asistent de proiect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s