Serata informativa „Hai la vot!” pentru tinerii din Cahul

Joi, 2 iunie, oficiul regional sud al Coaliţiei pentru Alegeri Libere şi Corecte a organizat Serata informativa cu genericul „Hai la vot!”.

Au participat peste 350 de tineri cu virsta de la 18 ani. În cadrul acestei activităţi a fost afişat un banner cu mesajul „Eu votez la 5 iunie!”. Tinerii hotărîţi că îşi vor exercita dreptul la vot la alegerile locale, au pus semnătura pe bannerul afişat, pentru a confirma participarea lor la alegeri. O mulţime de tineri s-au apropiat şi au confirmat fără ezitare. Totodată, tinerii nehotărîţi pînă la moment, au fost motivaţi de semenii lor şi pînă la sfîrşitul activităţii,  au confirmat participarea lor la alegeri. Pentru a informa mai în detalii despre alegeri, au fost organizate concursuri intercative.

În cadrul seratei au fost distribuite, materiale informative, insigne „Eu votez pe 5 iunie!” şi baloane cu mesajul „Hai la vot! 5 iunie alegeri locale”.

Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului „Acţiuni de mobilizare şi iniţiativă civică  pentru cetăţenii din r. Cahul în alegerile locale generale din 5 iunie 2011 ” implementat de AO Perspectiva şi a fost posibil graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP).

Un gând despre “Serata informativa „Hai la vot!” pentru tinerii din Cahul

  1. Da imi pare rau ca nu am reusit sa merg la votare din cauza ca sint studenta si sint in sesiune-lipsa financiara cred ca i-a tinut pe majoritatea tinerilor sa mearga in localitatea lor la vot….Are cineva urechi sa ne auda???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s