Eficientizarea procesului de coordonare a politicii locale de tineret, temă de discuţie la Cahul

IMG_5466Reprezentanţii ONG-urilor din domeniul tineret din raionul Cahul au discutat cu reprezentanţii Administraţiei Publice Locale despre eficientizarea procesului de coordonare a politicii locale de tineret.

În cadrul întâlnirii s-a vorbit şi despre crearea şi funcţionalitatea Comisiei raională de tineret, creata pe baza principiului de co-management.

Potrivit organizatorilor, scopul acestei structuri este de a asigura colaborarea intersectoriala în realizarea politicilor de tineret şi monitorizarea implementării Strategiei raionale pentru tineret.

Drept rezultat al acestei întâlniri, Consiliului Raional Cahul va fi propus înfiinţarea Comisiei raionale de tineret şi aprobarea Regulamentul de activitate a acestea.

Evenimentul a avut loc pe 11 decembrie 2012, fost organizat de A.O. „Perspectiva” în parteneriat cu Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova şi Consiliul Raional Cahul în cadrul proiectului “Campania de advocacy pentru management eficient a politicilor de tineret în r. Cahul”.

sursa: http://www.ziuadeazi.md

IMG_5462 IMG_5458

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s