Experienţa de multiplicator- Ernu Vasilisa

CIMG5301Mă numesc Ernu Vasilisa iar despre A. O. „Perspectiva” am aflat de la fratele meu, care era membru al acestei organizații, şi am decis să încerc şi eu să activez aici.

Am participat la Training pentru educatori de la egal la egal și am rămas impresionată de capacitățile celorlalţi de a comunica, de a lucra în grup și am decis să mă încadrez și eu în echipele care s-au format pentru a informa și pe ceilalți tineri despre Traficul de Fiinţe Umane.

În timpul seminarului prezentat de mine și colega mea Mușatov Viorica, organizat în cadrul Colegiului Industrial Pedagogic din Cahul, studenții au fost foarte activi, ne-au susținut și activitatea a fost încheiată cu succes.

În cadrul unui alt seminar  organizat  în Colibaş de echipa formată din Ernu Ion,  Ernu Vasilisa, Mușatov Viorica și Gicu Caramelri, au fost prezenți cca. 50 tineri între. Seminarul a decurs extrem de bine și am reușit să transmitem toată informația.

Participanții la acest seminar au dat întrebări la care noi cu multă bucurie le-am răspuns, astfel informîndu-i în aproape  tot ceea ce ține de TFU. Mi-a plăcut mult să fiu educator de la egal la egal și sper că și ceilalți au avut parte de tot același succes pe care l-am avut noi în desfăşurarea acestor seminare.

–––––––––––––––––––

Multiplicatorii au activat în cadrul proiectului „Informarea privind traficul de fiinţe umane în localităţile din sudul Moldovei” implementat de A.O. Perspectiva cu susţinerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

CIMG5299CIMG5302CIMG5307CIMG5313

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s