Experienţa de multiplicator – Muşatov Viorica

CIMG5357Salut, mă bucur că am posibilitatea de a-mi împărtăşi gîndurile şi experienţa care am avut-o desfăşurînd aceste seminare. Am  hotărît să devin multiplicator deoarece acesta îmi face plăcere şi mă regăsesc în ceea ce fac, căci lucrurile care îţi aduc plăcere sunt îndeplinite cu mai mare dragoste.

La început a fost complicat dar încet, incet am învăţat ce înseamnă munca în echipă şi gestionarea activităţilor care urma să le desfăşurăm.

Transmiterea infoeprmaţiilor persoanelor de vîrsta mea nu a fost un lucru prea complicat deoarece am învăţat cum se colaborează de la egal la egal cu orice persoane,indiferent de vîrstă, ceea ce a dezvoltat spiritul de conducere şi devotament în acelaş timp.  Transmiterea mesajului „Nu Traficului de fiinţe umane” a fost foarte folositor tuturor categoriilor de persoane .

Acest tip de activitate are şi va avea succes dacă toate generaţile de tineri vor fi informaţi corect şi apoi ei la rîndul lor să aplice în vieţile personale. Noi, în calitate de multiplicatori, informaţia am oferit-o, iar deja alegerea de a se proteja le aparţine lor.

În final sunt mulţumită de receptivitatea tinerilor şi de entuziasmul de care au dat dovadă  iar ca şi o recomandare ar fi: cu cît mai informaţi vor fi viitoarele generaţii cu atît vom avea o societate mai prosperă, mai ingenioasă şi mai dezvoltată în toate domeniile vieţii.

–––––––––––––––––––

Multiplicatorii au activat în cadrul proiectului „Informarea privind traficul de fiinţe umane în localităţile din sudul Moldovei” implementat de A.O. Perspectiva cu susţinerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

CIMG5346

CIMG5388 CIMG5385 CIMG5349 CIMG5347

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s