Experienţa de multiplicator – Ernu Ion

Image„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, acest proverb este o bună motivare pentru toţi ce-i ce vor să devină voluntari!

Îmi place să intru în contact cu oameni noi, să aflu idei, păreri diferite, să văd cum acţionează oamenii faţă de diferite probleme din societate, îmi place lucrul în grup, şi pe toate acestea le pot avea fiind multiplicator!

Lucrul cu tinerii este foarte uşor, sunt activi, dispun de multă imaginaţie şi iniţiativă, ceea ce îti face lucrul mai uşor… însă o problemă cu care cred că ne întîlnim mereu este gălăgia pe care o fac unii, nu toţi sunt interesaţi de ceea ce spui tu, însă prin jocuri şi activităţi distractive îi convingeam şi pe ei, să facă ca ceilalţi! Toate seminarele au fost un succes, mesajul seminarului a fost transmis foarte clar, fiind accesibil de înţeles pentru toţi. O recomndare ar fi: mai multe statistici să includă seminarele, participanţii erau interesaţi de statistică, cazuri reale! Vă mulţumesc de această şansă.

–––––––––––––––––––

Multiplicatorii au activat în cadrul proiectului „Informarea privind traficul de fiinţe umane în localităţile din sudul Moldovei” implementat de A.O. Perspectiva cu susţinerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

CIMG5313CIMG5353CIMG5323CIMG5316CIMG5355CIMG5335

Lasă un comentariu