O nouă instruire pentru tineri cu tema “Colectare de fonduri”

Acest atelier s-a realizat pe data de 19 octombrie în cadrul proiectului „Promovarea activismului tinerilor din localităţile de Sud ale Republicii Moldova, etapa III” susţinut financiar de National Endowment for Democracy.

În cadrul acestei activităţi, tinerii au fost instruiţi cum pot să colecteze fonduri suplimentare pentru soluţionarea problemei identificate în comunitatea lor.

Principalele aspecte care s-au discutat au fost: care sunt metodele de colectare a fondurilor,  de ce elemente trebiue să ţină cont şi de ce depinde realizarea cu succes a acesteia.

Cunoştinţele acumulate va ajuta grupurile locale să colecteze fonduri suplimentare sumei de 250 dolari pe care o pot obţine din cadrul proiectului.

Grupul din or. Cahul deţine o experienţa vastă de colectarea de fonduri, pe care au împărtăşit-o cu colegii lor din alte localităţi.

De asemenea fiecare grup a lucrat la elaborarea logo-ului, sloganului şi a misiunii de activitate pentru ca astfel să-şi creeze o identitate şi mai uşor să-şi promoveze activitatea.

Întorcindu-se în comunităţi, tinerii au mai multe sarcini de realizat pentru ca în final  să obţină soluţionarea problemei asupra căreia lucrează.

DSCN2878 DSCN2881 DSCN2886 DSCN2885 DSCN2893 DSCN2897 DSCN2909 DSCN2913 DSCN2899 DSCN2895 DSCN2891 DSCN2880 DSCN2870

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s