A.O. Perspectiva participant al Academiei Lucrătorului de Tineret, Ediția a II-a

Academia Lucrătorului de Tineret ediţia a II-a şi-a început activitatea cu primul modul „Servicii pentru tineret: Politici de tineret. Participarea tinerilor in procesul decizional”  organizat şi desfăşurat in capitala tineretului de  anul acesta oraşul Soroca.

Organizatia „Perspectiva” a fost reprezentata de Bria Zinaida, asistent de proiect care abeneficiat de alaturi de ceilalti participanti de informatii noi privind:

  • Servicii pentru tineret;
  • Politici de tineret;
  • Participarea tinerilor în procesul decizional;
  • Educaţia nonformală;
  • Educaţia de la egal la egal;
  • Lucrătorul de tineret;
  • Modele de participare civică: consiliile tinerilor, gardieni comunitari;
  • Elaborarea unui plan de acțiuni/proiect pentru facilitarea participării tinerilor.

Sesiunile au fost moderate de mai multi experti in domeniu: Alex Petrov, Galina petcu  Țurcanu Constantin,  Stela Babici, Liuba Chirilov, Sergiu Gurau Sergiu Găină, Ion Donea.

În cadrul celor trei zile petrecute în Soroca, toţi participanţii care reprezentau cîte o organizaţie sau instituţie preocupată de tineri şi problemele lor,  au format o echipă foarte unită şi bună, toţi participanţii s-au implicat activ şi cu mare interes în toate activităţile care se realizau în cadrul academiei.

Bria Zinaida, a prezentat scopul organizației Perspectiva, activitățile pe care aceasta le-a organizat și realizat, dar și planurile de viitor cu privire la tinerii din regiunea de sud a țării, totodată implicîndu-se activ în activitățile academiei.

Mulţi din participanți au afirmat la final că cele învăţate în cele 3 zile vor fi folosite şi aplicate în activităţile lor, sau ivit idei noi şi originale care aşteaptă să fie implimentate şi să aducă rezultate bune în rezolvarea problemelor tinerilor şi susţinerea lor.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s