A.O. Perspectiva a lansat Programul Fondul pentru Tineri Cahul

imagesLa 01 Octombrie  2014, a avut loc Conferinţa de lansare a Programului Fondul pentru Tineri Cahul, oragnizata de către A.O. Perspectiva în incinta Consiliului Raional Cahul. La Conferinţă au fost prezenţi reprezentanţii ai Instituţiilor de învăţămînt locale, ai Primăriei Cahul, ai administraţiei locale, a Consiliului Raional Cahul, cît şi reprezentanţi ai agenţilor economici. Nemijlocit, la Conferinţă au fost prezenţi şi reprezentanţii mass-media locală: radio Moldova, portalul Ziua de Azi.md  şi Gazeta de Sud.

Dna Tatiana Romaniuc, viceprimarul or. Cahul a salutat lansarea activităţii Fondului în Cahul şi a felicitat organizaţia „Perspectiva” cu noua iniţiativă.

Dnul Alexei Gherghiu, seful Centrului de Tineret şi Sport din cadrul Consiliului Raional Cahul, a asigurat că instituţia care o reprezintă va susţine activitatea Fondului şi va contribui la fortificarea acestui program în regiune.

În cadrul Conferinţei s-au prezentat obiectivele programului, activităţile pe care se va baza programul, precum s-au ţinut discuţii şi dezaberi cu cei prezenţi la Conferinţă pentru a îmbunătăţi activitatea Fondului. Privind subiectul: Colectarea fondurilor, s-au propus diverse idei de activităţi pentru a fi preluate de viitorii membri ai Fondului pentru Tineri Cahul.

Acest proeict este realizat de A.O. “Perspectiva” cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltarea și Cooperarea Internațională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

                                         

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s