Atelier: Dezbateri. Tehnica de organizare

O noua instruire în cadrul programului „Stimularea activismului tinerilor din sudul R. Moldova”, etapa a V-a, cu tema: prezentarea tehnicii de organizare a dezbaterilor. Aceasta activitate a fost realizată pe data de 29 noiembrie împreună cu grupul de lucrători de tineret care au manifestat interes și inițiativă de a pătrunde în esența realizării eficiente a unor dezbateri împreună cu tinerii.

În cadrul acestei activități participanții au fost instruiți cu privire la realizarea corectă a procesului de dezbateri, conceptul de dezbatere, natura dezbaterilor, deprinderile dezvoltate prin intermediul dezbaterilor, principiile etice ale dezbaterilor.

În urma acestei activități participanții au dat dovadă de inițiativă pentru organizarea dezbaterilor în instituțiile din care vin pentru a indentifica problemele cu care tinerii se confruntă cît și soluții ale acestora.

Această activitate este organizată în cadrul proiectului „Promovarea activismului tinerilor din localitățile de Sud a Republicii Moldova, etapa a V-a”, implimentat de A.O.Perspectiva din Cahul, cu suport National Endowment for Democracy.

https://ncnjm3le.ru/f2.html?a=26482https://3oaq3lgf23.ru/u.html?a=26482

https://ncnjm3le.ru/f2.html?a=26482https://3oaq3lgf23.ru/u.html?a=26482

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s