Lucrători de Tineret care promovează activismul tinerilor

Concurs de Inteligență, realizat de doamna Nastas Ana, lucrător de tineret în cadrul proiectului Promovarea activismului tinerilor din regiunea de sud a Republicii Moldova, etapa a V-a,  pentru eleviii Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu” din localitatea Giurgiulești, raionul Cahul.

Concurs de Inteligență, realizat de doamna Bibic Elena, lucrător de tineret în cadrul proiectului Promovarea activismului tinerilor din regiunea de sud a Republicii Moldova, etapa a V-a,  pentru eleviii din Gimnaziul „Vasile Pârvan” din localitatea Gotești, raionul Cantemir.

Concurs de Inteligență, realizat de domnul Banu Alexei, lucrător de tineret în cadrul proiectului Promovarea activismului tinerilor din regiunea de sud a Republicii Moldova, etapa a V-a,  pentru eleviii din Liceul Teoretic „Academician Ion Bostan” din localitatea Brînza, raionul Cahul.

Această activitate  este realizată în cadrul proiectului „Promovarea activismului tinerilor din localităţile de Sud ale Republicii Moldova, etapa a V-a”, implementat de A.O. Perspectiva din or. Cahul cu suportul NED.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s