Seminar: Programul de Granturi Mici în Cadrul Youth Bank – Tehnici de scriere a unui proiect

La data de 10 februarie 2016 Fondul pentru Tineri Cahul a desfășurat un seminar de instruire a membrilor Fondul pentru Tineri Cahul privind „Tehnicile de scriere a unui proiect”, subiect vizînd Programul de Granturi Mici în Cadrul Youth Bank.

Seminarul a avut loc în incinta Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Cahul la orele 15:30. Moderatori ai seminarului au fost coordonatorul Fondului pentru Tineri Cahul, Victoria Ivancioglo și asistenta de proiect – Berdilo Aliona.

În cadrul activității s-a pus accent pe conceptul de proiect, precum și s-a analizat formularul de aplicare proiect. S-au discutat toate etapele de desfășurare a Programului de Granturi Mici, precum s-a pus accent pe fiecare rubrică a formularului de aplicare, în special s-a accentuat stabilirea Scopului, a obiectivelor și a activităților de atingere a obiectivelor. Aceste elemente fiind principalele puncte ce trebuie analizate de către membri în cadrul aprecierii proiectelor din cadrul Programului de Granturi Mici.

Membrii Fondului pentru Tineri Cahul au fost instruți privind procedura de evaluare, selectare și aprobarea proiectelor în cadrul Programului de Granturi Mici.

Fondul pentru Tineri Cahul este gata de lucru și așteaptă proiectele grupurilor de inițiativă.

Acest proiect este realizat de A.O. „Perspectiva” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s