Un nou proiect lansat de către A.O. Perspectiva

logo-US

A.O.Perspectiva a demarat un nou proiect la 1 februarie 2016 cu titlul „Youth Voice” (Vocea Tinerilor), proiect susținut financiar de Ambasada SUA în Moldova.

Scopul proiectului este de a încuraja tinerii orașului Cahul de a pleda pentru rezolvarea problemelor locale prin intermediul intrumentelor digitale.

Proiectul dat urmează a fi demarat pe parcursul a unui an de zile implicând un grup de tineri ce vor activa ca membri sub numele de “YOUTH VOICE”. Activitățile din cadrul proiectului vizează devoltarea capacităților de comunicare și interacțiune cu tinerii din localitate, dezvoltarea deprinderilor de lucru cu instrumentele digitale pentru a putea iniția campanii de advocacy de identificare și de soluționare a problemelor tinerilor. Ca rezultat final se urmărește de ai responsabiliza pe tineri de a fi activi în comunitate.

În acest context încurajăm tinerii din or. Cahul de a aplica la Concursul de Recrutare Voluntari pentru proiectul dat de a benificia de activitățile din cadrul proiectului. Eligibili de a aplica sunt tinerii din Cahul ce au vârsta cuprinsă între 15-25 ani. Perioada de aplicare este  de la 01 februarie 2016 până la data  25 februarie 2016. Tinerii pot aplica doar prin expedierea CV-ului la adresa de email ao_perspectiva@yahoo.com.

 

Elaborat de către Aliona Berdilo, asistentă de proiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s