Valentine’s Day alături de Fondul pentru Tineri Cahul

vizitmd-237.jpg    De 14 februarie în incinta Palatului de Cultură a orașului Cahul s-a desfășurat un eveniment special organizat pentru tinerii și locuitorii orașului Cahul – Seara de Cinema.

Echipa Fondul pentru Tineri Cahul a organizat o Seara de Cinema cu ocazia sărbătorii Sf. Valentin, acesta fiind un nou eveniment de colectare de fonduri.

Ne-au bucurat cu prezența peste 350 de spectatori, printre care îndrăgostiți, cupluri, adolescenți, elevi, studenți și familii tinere, care au venit să petreacă o seară romantică alături de membrii Youth Bank Cahul.

În discursul său, primarul or. Cahul – d-nul Nicolae Dandiș – a felicitat spectatorii cu Ziua Îndrăgostiților, a urat tuturor să iubească, să fie iubiți și să creeze cît mai multe momente frumoase alături de cei dragi, și desigur le-a dorit să iubească orașul Cahul.

Acest eveniment a constribuit la completarea bugetului fondului cu 10 290 lei, care urmează a fi investite în proiecte destinate tinerilor, deasemenea acest eveniment a contribuit la promovarea activității Fondului pentru Tineri Cahul în rîndul tinerilor din regiune.

În cadrul Serii de Cinema a fost organizată și o loterie, ce a bucurat publicul cu premii diverse și atractive.Partenerii ce au contribuit la desfășurarea loteriei – Primăria or. Cahul, Casa Nouă –Agenție de Imobil, NEXUS, GHEBHARDT Cahul, Joan’s café, Fabrica de Brînzeturi din Cahul, Cahul Pan.

Pe parcursul desfășurării evenimentului s-a simțit buna dispoziție, atmosfera romantică și domnia spiritului dragostei. Tinerii prezenți au salutat inițiativa și au încurajat organizatorii să mai bucure cahulenii cu astfel de evenimente.

Acest proiect este realizat de A.O. „Perspectiva” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA

 

.

 

Aliona Berdilo, asistent de proiect, Fondul pentru Tineri Cahul

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s