Lansarea proiectului Youth Voice la Cahul

12751862_188701371495891_1311239509_oLa data de 23 Februarie  2016 a avut loc Evenimentul de lansare a proiectului Youth Voice Cahul, organizat de către A.O. Perspectiva, în incinta Primăriei orașului Cahul. La Eveniment au fost prezenţi mai mult de 30 de tineri ai orașului Cahul, liceeni, elevi și studenți, deasemenea și un reprezentant  a Primăriei Cahul- dna. Romaniuc Tatiana, viceprimar al or. Cahul și un reprezentant al Consiliului Raional Cahul – Alexandru Popov – șeful Centrului de Tineret și Sport.

Dna Tatiana Romaniuc, viceprimarul or. Cahul a salutat lansarea activităţii Youth Voice şi a felicitat organizaţia “Perspectiva” cu noua iniţiativă, de asemenea a menționat că sunt deschiși spre colaborare și susținere a echipei Youth Voice Cahul.  Dnul Alexandru Popov, seful Centrului de Tineret şi Sport din cadrul Consiliului Raional Cahul, a asigurat că instituţia care o reprezintă va susţine activitatea proiectului Youth Voice şi va contribui la fortificarea acestui program în oraș.

În cadrul Evenimentului s-au prezentat obiectivele programului, activităţile, și rezultatele  preconizate.

La final, tinerii interesați de activitățile proiectului s-au înregistrat la Concursul de selectare a membrilor proiectului Youth Voice.

Activitatea a fost organizată în cadrul „Youth Voice Cahul”, impletat de A.O. Perspectiva cu suportul ambasadei SUA în Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s