Semnarea Acordurilor de Colaborare: Fondul pentru Tineri Cahul & Grupurile de Inițiativă

La data de 16 Martie 2016 a avut loc Evenimentul de semnare a Acordurilor de Colaborare cu grupurile de inițiativă ce au fost selectate spre finanțare în cadrul Programului de Granturi Mici, ediția-II, 2016. La eveniment au fost prezenți liderii și mentorii (în cazul în care liderul nu are încă 18 ani), reprezentanții a celor 16 grupuri de inițiativă, deasemenea la activitate au fost prezenți și membrii Fondului pentru Tineri Cahul. Activitatea s-a desfășurat în incinta Primăriei or. Cahul.

 

Pînă la evenimentul de semnare a Acordurilor de Colaborare, toate grupurile de inițiativă ce au aplicat la concursul Programului de Granturi Mici, ediția- II, 2016 au trecut prin 2 etape:

 1. Analiza și evaluarea dosarelor aplicate. Activitatea s-a realizat la data de 29 Februarie.  Analiza și evaluarea dosarelor s- a realizat de către comisia de Analiză, evaluare și selectare a proiectelor din cadrul Programului de Granturi Mici, ediția – II, 2016. Membrii Comisiei au fost:
 • Romaniuc Tatiata, viceprimar or. Cahul
 • Victoria Ivancioglo, președinte A.O. Perspectiva
 • Vladimir Calmîc, vicepreședinte Consiliul Raional Cahul
 • Alexandru Popov, șef Centrul de Tineret și Sport
 • Mihaela Florea, membru Fondul pentru Tineri Cahul
 • Botea Elvira, membru Fondul pentru Tineri Cahul
 • Elena Gavrișco, membru Fondul pentru Tineri Cahul
 • Drangoi Cristina, membru Fondul pentru Tineri Cahul
 • Berdilo Aliona, asistent de proiect.

În urma Analizei și evaluării dosarelor aplicate au fost selectate spre următoarea etapă de concurs 25 de proiecte din 35 de dosare aplicate.

 1. A doua etapă de concurs a fost Intervievarea celor 25 grupuri de inițiativă. Intervievarea grupurilor de inițiativă a avut loc la data de 2 Martie 2016 în incinta oficiului A.O. Perspectiva.  Comisia de Analiză, Evaluare și Selectare a proiectelor a pus accentul pe echipă, originalitatea ideii de proiect, impactul  și relevanța bugetului proiectului. În urma acestei etape au fost selectate 16 dosare din 25.

Le mulțumim tuturor aplicanților la Concursul Programului de Granturi Mici și îi încurajăm pe cei ce nu au fost selectați, deasemenea și pe alți tineri să participe la ediția următoare, deoarece precum vedeți comunitatea noastră demonstrează că dorește să se schimbe.

Acţiunea înseamnă Schimbare. Schimbarea înseamnă Succes. Succesul înseamnă Valoare. Valoarea înseamnă Fericire!

                                                           George Aurelian Stochiţoiu

Acest proiect este realizat de A.O. „Perspectiva” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s